Lukijoiden mielipiteet Lammi

Antakaa lasten tulla!

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Sydämeni huutaa kivusta lastemme puolesta. Vanhemmat, vaikka itse ette välittäisi kirkossa käynnistä, niin tulkaa kirkkoon lapsienne vuoksi. 

Kunnioitetaan lasten omaa valinnan vapautta kuulla Jumalasta. Viedään lapsemme kirkkoihin ja pyhäkouluihin pienestä pitäen. Lapsien yleissivitykseen kuuluu saada kuulla Raamatusta. Jeesus on historian henkilö, josta täytyy tietää. 

Ja Hän elää vielä tänäänkin. Ja Jeesus haluaa että kaikki kuulevat Hänestä.

Kunnioitetaan lapsiamme ja nuoriamme, että he itse saavat tehdä valinnan, lähtevätkö seuraamaan Jeesusta vai ei. Kunnioitetaan lapsiamme itsenäisinä, erillisinä ihmisinä, jotka saavat itse päättää omasta hengellisestä elämästään ja suhteestaan Jeesukseen.

Meillä ei ole oikeutta pitää Jumalaa piilossa lapsiltamme. Lapsemme ja nuoremme tarvitsevat tiedon rakastavasta ja  suojelevasta Jeesuksesta. Jeesus kulkee koko ajan vierellä täällä raatelevassa maailmassa. Joka koko ajan pahenee.

Me vanhemmat, rakastetaan niin paljon lapsiamme. Otetaan elämän tavaksi käydä lasten kanssa kirkossa. Lapset ovat Jumalan lahja.

Sallikaa lasten tulla minun tyköni älkääkä estäkö heitä.

Markuksen evankeliumi 10:14 

Siunaten kaikkia huoltajia

Tuula Metsola

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski