Lukijoiden mielipiteet Keski-Häme

Hämeenlinnan Keskustan kunnallisjärjestön kannanotto Hämeenlinnan keskustan kehittämisestä

Kuva: Keski-Hämeen arkisto

Hämeenlinnan Keskustan kunnallisjärjestö ei pidä torinaluspysäköintiä ja P-toria tarpeellisena Hämeenlinnassa. Kaupungin keskustan pysäköinti on mahdollista järjestää myös muilla tavoin. Viikolla 8 eli 17.2 aukeaa kaupungin nettisivuille kohdistettu kuntalaiskysely, jossa kuntalaisilla on mahdollisuus ottaa kantaa pysäköintisuunnitelmiin ja kaupunkikeskustan kehittämiseen. Kyselyyn voivat vastata yli 16 vuotiaat ja kyselyyn voi vastata kaupungin palvelupisteissä myös paperilomakkeilla. Kyselyn järjestäminen on Hämeenlinnan Keskustan mielestä tarpeellinen toimenpide ja esimerkki toimivasta lähidemokratiasta.

Hämeensaaren kehittämishankkeen ja monitoimiareenan osalta Hämeenlinnan Keskustan kunnallisjärjestö ennakoi, että tehty suunnitteluvaraus tulee vaikuttamaan kaupungin peruspalveluiden suunnitteluun kielteisellä ja kustannuksia lisäävällä tavalla. On vaara, että hankkeen kumppanuussopimukseen sisältyvä selvitys kaupungin peruspalveluiden ja toimintojen sijoittamisesta hankkeen yhteyteen voi palauttaa kaupungin palveluverkkokeskustelun alkupisteeseen.

Palveluiden tasapuolinen järjestäminen kaupunginosissa ja pitäjissä tulisi olla kaupungin kehittämisen ensisijainen tavoite.

Tagit

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski