Lukijoiden mielipiteet Lammi

Huanoo, tosihuanoo Kiertokapula!

Lukijoiden kirjoituksia ja kuvia julkaistaan Keski-Hämeen Lukijan mielipide -palstalla lehdessä ja verkossa. Osallistu sinäkin! Kuva: Colourbox

Huanoo ja huolestuttavaa tämä uudistuva jätteenkuljetus.

Olen antanut uudelle toimijalle pyydetyt tiedot, ja jäteastian tyhjennysvälit 1.4.2019 alkaen. Kiertokapula yllätti minut, lähettäessään jätehuoltopalvelulaskun ajalta 1.12.2018– 28.2.2019. Tiesivät muka tyhjentäneensä jäteastiani kerran 1.2.2019. Tuolle ajalle minulla on sopimus Lammin Jätehuollon kanssa, joten Kiertokapula yritti laskuttaa olematonta.

Soitin Kiertokapulan asiakaspalveluun. Asiakaspalvelija kertoi maksun olevan jo maksettu, ei tiennyt kuka. Asiakaspalvelija kehotti hävittämään laskun. Pyysin selvitystä miksi moinen laskutus tapahtui. Ei osannut kertoa, pyysin välittämään kysymykseni eteenpäin. Ei ole mitään kuulunut. Asiakaspalvelijan ohje oli, että jos laskuja tulee lisää, niin ne voi hävittää. Kuinka pitkään tuo ohje on voimassa, en tiedä.

Olen kuullut, että muutkin ovat saaneet Kiertokapulalta vastaavia laskuja, älkää ihmeessä maksako.

Lammin Jätehuolto on hoitanut jätteemme viisitoista vuotta moitteettomasti, eikä kertaakaan ole tullut virhellistä laskua. Saas nähdä kuinka jatkossa käy uusien toimijoiden kanssa.

Kim Malmström

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat