Lukijoiden mielipiteet Keski-Häme

Hulevesimaksu

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Ihmettelen suuresti kaupungin vaatimaa hulevesimaksua myös niiltä kiinteistöiltä, jonka ns. sadevedet menee nurmikkoon ja paskaojiin?

Ymmärrän maksun kaupunkialueella, missä vedet johdetaan suoraan viemäriverkostoon, mutta niissä kiinteistöissä, joissa taatusti ei vedet mene muualle kuin nurmikkoon ja ojaan, niin maksu on aivan älytön.

HS-Vesi reteesti ilmoitti, että pudotamme jätevesimaksua, niin hinta kompensoituu siinä, Väärin! Kaupunki määritteli maksun ok-taloilta 40 e/vuosi, kuitenkin maksu peritään jopa 2 kk 40e, eli marras ja joulukuulta. Samaan syssyyn HS-Vesi ilmoitti korottavansa vesimaksuja 1.1.19 alkaen!

Ehdotankin seuraavaa: Jokainen ns. kaava-alueella olevan kiinteistön omistajan, jonka hulevedet eivät mene viemäriverkostoon, kieltäytyvät kokonaan maksamasta kyseistä maksua. On siinä HS-Vedellä sen jälkeen homma ruveta perimään maksua ulosottoteitse asiakkailta. HS-Vesi käyttää sumeilematta monopoliasemaansa väärin, sillä kuitenkin maksamme jokaisesta vesikuutiosta jonka raanasta laskemme, pihaan, kukille, pensaille tai lasten leikkeihin. Nyt on aika kaikkien ryhdistäytyä ja oikeesti tehdä tästä hulluudesta loppu.

Ville Myllynen
Lammi

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski