VPK banneri
Lukijoiden mielipiteet Lammi

Ihmisten henkinen pahoinvointi

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Kyllä nyt eletään varsin kummallista aikaa. Itse olen elämäni aloittanut jo 1950-luvulla, jolloin elämä oli kovin yksinkertaista, kuten myöskin ruoka ja kaikki muu. Pikku hiljaa alkoi elintaso työn myötä nousta, kantovedestä siirryttiin ns. kraanaveteen ja ulkohuusseista sisäklosetteihin.

Kehitys vaikutti upealta ja ennenkaikkea nopealta. Oli ihmeellistä pyyhkiä ohueen paperiin ja huuhtoa se tuotteen kanssa pytystä alas.
Sitten radiokuunnelmien sijaan tulikin näköradio eli televisio, jota sitten kasauduttiin ihmettelemään naapurin Pikkaraisille.
Kunnes isä päätti, että meillekin kannettiin Löeve OPta -merkkinen töllötin. Tuosta ajasta on jo kovin kauan, mutta lienee pieni katsaus.
No se siitä historiasta ja asiaan. MEDIA ja vastuu tänä päivänä, on mahdottomuus erottaa mediaa ja vallankäyttöä toisistaan. Media voi nostaa tai tuhota ihmisen uran aivan hetkessä, kiitos taas nopean SOMEn.
No, se sitten siitä. Minä peräänkuulutan jokaisen kansalaisen, ihmisen oikeutta ihmismuotoiseen elämään. Tämä ei ole mitään vaalijuttua, vaan surulaulu inhimillisyyden puutteelle.
Olla ihan vaan ihmisiksi, ei kyllä vaadi hirveesti, niin että sovitaan sitte näin.

Jorma Liukkonen

Haluatko osallistua keskusteluun? Kommentoi kirjoitusta! Kommentointiruutuun pääset scrollaamalla sivun alas asti.

Oman mielipiteesi pääset lähettämään ylänavigaation linkistä Osallistu/Kirjoita lukijapalstalle

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi, Säästö-Karit
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski