Lukijoiden mielipiteet

Jätteenkuljetus

Arkistokuva/Keski-Häme

Janakkalassa valittiin sitten ulkomainen yritys keräämään jätteet vaikka paikallinen yrittäjä jätti halvimman tarjouksen. Ei ollunna luottoluokitusta, kun toiminimi ei sellaista saa. Haiskahtaa keksityltä jutulta, järjestetyltä ansalta jotta paikallinen saatiin pois.

Keski-Hämeellehän asia ei kuulu kun ei ole aluetta mutta täällä on kaiketi tulossa jätteenkuljetukseen perusmaksu joka olis omakotitalolta 32 e/ vuosi.

Itse kun kierrätän, kompostoin, lajittelen ja palautan näihin keräyspisteisiin kaiken, mitä sinne saa viedä niin varsinaista ”pöntöntäytettä” pitää oikein haeskella, ja silti se jää puolilleen. Kesäajat olen vapautuksessa koska en silloin oleskele kotonani, ja talviajalle olen hakenut 8 viikon tyhjennysvälin.

Viime talven aikaan tapahtui tämän ohjelman mukaan kolme tyhjennystä joista eka oli alkuperäisellä hinnalla ja kaksi korotetulla. Maksuahan korotettiin vuodenvaihteessa. Näistä kolmesta kertyi laskua sen kaikkein pienimmän pöntön mukaan päälle 5 euroa per kerta eli jotain 16­—17 euroa. Nyt kaavaillaan tähän lisää 32 euroa vuodessa, eli jätelaskuni kolminkertaistuu käytännössä.

Paikallispoliitikot eivät asiasta ole mitään edes kommentoineet, puuhastelevat vain kiertoliittymän puskissa. Eikös heitä istu Kolmenkierron hallituksessakin?

Erkki. S. Lammilta

Toimitukselta: Keski-Häme lähetti yllä olevan mielipidekirjoituksen kaikille pitäjien valtuutetuille. Kommentit voit lukea jutusta ”Jätemaksu jakaa mielipiteitä myös valtuustossa” (Tilaajille)

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski