Lukijoiden mielipiteet Lammi

Kiitokset hyvästä hoidosta

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Haluan kiittää Lammin vanhainkodin dementiaosaston henkilökuntaa puolisoni pitkäaikaisesta hoidosta.

Puolisoni tuli dementiaosastolle alkuvuodesta 2018 ja sai olla hoidossanne 24.7.2019 asti.

Se, kuinka hyvää huolta hänestä piditte, oli minusta uskomattoman ystävällistä. Mieheni kotiutui luoksenne ja viihtyi Lammilla paremmin kuin olisin koskaan uskaltanut toivoa. Koti muuttui Lammiksi lähes heti ja sinne oli viikoittaisilta vierailuilta sukulaisten ja tuttavien luota kiire päästä takaisin. Se, että muistivammainen kotiutuu uuteen paikkaan, on lohduttavaa omaiselle.

Henkilökunnan ystävällinen ja aina lämmin hoitosuhde ja myös ns. aikuinen ote auttoivat mieheni viihtymisessä ratkaisevasti. Myös teidän kaikkien empaattisuus ja kosketuksen tarpeen ymmärtäminen loivat turvallisuutta.

En osaa tarpeeksi kiittää teitä myös minuun omaisena suhtautumistanne. Sain aina ajantasalla olevaa tietoa puolisostani ja myös hyväksynnän siitä, että pyörin ”jaloissanne” välillä jopa montakin kertaa viikossa.

Saattohoito, jonka puolisoni sai viimeisenä viikkona (hoitotahto) oli kunnioittavaa ja erittäin inhimillistä. Myös annoitte minun olla mieheni vierellä yötä päivää loppuun asti. Sen merkitystä ei voi unohtaa, kiitos.

Se tapa, jolla kohtelitte miestäni hänen viimemetreillään selittäen hänelle jokaisen toimenpiteenne rauhallisesti ja huomaamattanne äätänne madaltaen ja poskea silittäen tuntui ihanalta. Kaikki oli niin inhimillistä, kiitos.

Teette hyvää ja palkitsevaa työtä!

Kiitos.

Pia Sysinoro

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski