Lukijoiden mielipiteet Lammi

Lammin ensimmäinen pitäjänkokous 7.11. Turvalla

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Pitäjänkokous on nyt ”kreivin aikaan” sillä kun kaupungin ensi vuoden budjettia juuri tehdään. Säästötarve on noin 20 miljoonaa. Niin taas Lammiakin kutsutaan apuun säästötalkoisiin.

Älä kysy, mitä Lammi voi tehdä sinun hyväksesi, vaan kysy, mitä sinä voit tehdä Lammin hyväksi.

On asioita, joita me itse voimme tehdä ja asioita, joihin tarvitsemme edustajiamme ja luottamushenkilöitä muun muassa kaupungin hallinnossa. Sitten, kun tulee tiukka paikka, on oltava valmius pyytää apuja kaupungilta, Ely-keskukselta tai muulta sellaiselta kansalaisaloitteiden ja hankkeiden avulla. Näihin asioihin me tarvitsemme pitäjänkokousta. Aiheita riittää varmasti Lammin lukiosta toriparkkiin ja paljon siitä väliltä, osanottajien ehdotusten mukaan.

Toivottavaa on, että nekin, jotka ajoivat Lammin Hämeenlinnan syliin, ottaisivat päänsä pois pensaasta ja ryhtyisivät yhteistuumin todella ajamaan Lammin etua. Sillä Lammi on niin hieno pitäjä, että sitä kannattaa puolustaa, eikä antaa olla vain itäpuolen kynnysmattona, johon kaupunki mennen tullen pyyhkii jalkansa.

Tule mukaan torstaina 7.11. kello 18 Turvantalolle ja tuo ystäväsikin.

Timo Myyryläinen
toimeksi saaneena

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski