Lukijoiden mielipiteet Tuulos

Leivän juurista

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Jopas meinasi mennä herne nenään! Onneksi vain kuvaannollisesti, sillä olen koko ikäni kunnioittanut ruokaa ja sen tuottajia. Syynä oli Kirsti Häppölän Maaseudulla -juttu, jossa oli tällainen typeryys – kuin ikivanhoista koululaisvitseistä poimittu: ”Ja vastoin kaupunkilaisten luuloa se (ruoka) ei kasva S-marketin tai K-kaupan hyllyillä.” (Keski-Häme 5.3.2020) Tervetuloa historian hämäristä tähän päivään, Kirsti hyvä. Paljasjalkaisena stadilaisena voin kertoa, etten tunne yhtään noin tyhmää kaupunkilaista enempää kuin maalaistakaan.

Olen kouluttanut lähes 50 vuotta eri alojen ihmisiä ja kaikki kurssini alkavat aina lauseella: Jos näen, että laitatte ruokaa roskiin, niin minun kurssistani ette pääse läpi. Tämän opetin Lammin yhteiskoulun oppilaillekin ollessani sijaisena 70-luvulla. Itse en osaa viljellä mitään, mutta kunnioitan niin maanviljelijöiden kuin kaikkien muidenkin työtä, samoin kuin ihmisiä asuinpaikasta riippumatta. Jätetään siis stadi landea vastaan ihan vaan viihdeohjelmaksi.

Tintti Karppinen
Kesälammilainen vuodesta 1963

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski