Lukijoiden mielipiteet Hämeenkoski

Liesontie saa uuden, paremman päällysteen

Liesontien päällystystyöt ovat käynnissä.

Kiitokset Jokisen Kallelle kun on vetänyt niin paljon kotiinpäin, että tämä kuoppainen ja jatkuvasti paikkauksia vaativa tie tullee saamaan lähiviikkojen aikana uuden päällysteen. Myös kaikkien paikallisten poliitikkojen tulisi ottaa oppia tavasta, miten omaa aluettaan pitää puolustaa ja ajaa eri luottamustehtävissä. Kyllähän liikunta- ja terveys- sekä kouluasiat ovat kohtalaisesti hoidetut, mutta liikenne niihin on tuiki tärkeä asia jos kulku palveluihin kulkee kuoppaisten teiden kautta. Monet autojen rengas- ja jousivauriot on jouduttu korjaamaan kuoppaisen tien takia.

Eräs asia kuitenkin ihmetyttää, nimittäin ymmärrämme, että rautaverkkoa laitetaan betoniin vahvikkeeksi, mutta miksi sitä laitetaan asfaltin alle murskeeseen? Edellisen asfaltoinnin jälkeen nousi rautaverkon piikki asfaltista läpi, onneksi asia huomattiin ajoissa, ja tien hoitaja korjasi asian.

Liesontiellä puunkuljetukset ovat viime aikoina lisääntyneet melkoisesti, varsinkin kun hakettakin, joka aiemmin mädäntyi metsiin, menee entistä enemmän eri lämpölaitoksiin energiaksi jalostettavaksi. Myös koulukuljetukset ovat lisääntyneet, ja siksi tien turvallisuuteen tulee nyt korjaus, kun vielä Isonkiven ja Kaurasten risteyksiin saataisiin valaistus.

Timo Myyryläinen
Liesontien asukas

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski