Lukijoiden mielipiteet

Pienillä puroilla isoja asioita

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Kierrätys kunniaan ja kierrätyksellä tekemään hyvää!

Pullonpalautuskuiteilla on Lammilla ja Tuuloksessa hankittu Koivikko-kodille aiemmin mm. matkahappilaitteita, joilla saattohoidossa olevat ovat pystyneet ulkoilemaan tai käymään viimeisillä matkoillaan kotona. Juuri päättyneellä kaksivuotiskaudella pullonpalautuskuiteista kertyi lähes 6800 euroa ja ne käytettiin lääkeannostelijoiden hankintaan.

Lions-klubit LC Hämeenlinna/Liinut, LC Tuulos ja LC Lammi ovat organisoineet jo useamman vuoden ajan pullonpalautuskuittien keräyksen Koivikko-kodin hyväksi. Klubit ovat hankkineet keräyslaatikot, tyhjentävät ne, anovat keräysluvat ja tilittävät rahat lyhentämättömänä saattohoidon tarpeisiin. Ehdottomasti kuitenkin suurimman työn ovat tehneet ne kaikki, jotka ovat kierrättäneet palautuspullonsa ja laittaneet kuittinsa keräyslaatikkoon. Koivikko-kodin Riikka Koivisto lähettääkin kaikille sydänlämpöiset halaukset.

Klubit kiittävät K-market Mallasta ja Hämeenmaata Lammin ja Tuuloksen S-Markettien keräyspisteistä. Jatkossa keräyslaatikot löytyvät Tuulosesta S-Marketin pullonpalautuspisteen läheisyydestä ja Lammilta K-Market Mallaksesta.

Uusin kaksivuotinen keräyskausi alkoi kesäkuussa ja sen hankintakohteena on erikoissängyt. Niin pientä lahjoitusta ei olekaan, etteikö se helpottaisi jollain tavalla saattohoitokodin asukasta.

Teija Halonen

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski