Lukijoiden mielipiteet Lammi

Vanhustenhoito VOI olla hyvää

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Puolisoni on ollut Lammin vanhainkodilla maaliskuusta asti. Haluaisin kiittää ja antaa tunnustusta hyvästä hoidosta dementiaosastolle.

Puolisoni viihtyy erinomaisesti osastolla noin sopivan pienessä (12) yksikössä ja on vakauttanut paikkansa siellä. Se erinomainen ja inhimillinen hoito on juuri sitä, mitä puolisoni kaipaa. Kun näkee hänen viihtyvän ja haluavan mielellään takaisin viikottaisten koti/kylä/kahvilavierailujen jälkeen, saa mieleni rauhalliseksi. Kaipaus kotiin on pois, Lammi on uusi koti, hyvä näin.
Ruoka on hyvää ja maittavaa omasta keittiöstä.
Erityisesti kiitosta saavat hoitajat, heidän aikuinen asenteensa, kosketusta kaihtamaton ystävällisyys hoidokkeja kohtaan ja meidän omaistenkin huomioiminen saavat minut kiittämään yhä uudelleen ja uudelleen! Inhimillistä hoitoa VOI olla vanhainkodissa.

Pia Sysinoro
entinen omaishoitaja, dementikon omainen

1 Kommentti

  • Vanhusten hyvä hoito Lammilla toteutuu hienosti kun on se pieni yksikkö, varsin mallikas henkilökunta sekä kunnollinen ruoka omasta keittiöstä. Hieno juttu, kuin dementiahoidon oppikirjasta!

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski