Lukijoiden mielipiteet

Vastustatko hyväntekeväisyyttä?

Keski-Häme julkaisee lukijoiden lähettämiä valokuvia ja videoita verkkosivuilla ja lehdessä ilman eri korvausta. Sopimatonta tai lakia rikkovaa materiaalia ei julkaista.

Paikalliset Lionsklubit ovat usean vuoden ajan keränneet pullonpalautuskuitteja pullonpalautusautomaattien läheisyydessä Lammilla ja Tuuloksessa. Keräys on luvanvaraista toimintaa ja laatikoissa on asianmukaiset merkinnät siitä mihin varoja kerätään. Pullonpalautuskuiteista saatava tulo on kokonaisuudessaan lahjoitettu alueemme saattohoidon tarpeisiin Koivikko-kodille Hämeenlinnassa. Keskimääräinen vuosituotto on noin 3000 € ja varoilla on hankittu mm. lääkeannostelijoita. Kiitämme sydämestämme aivan jokaista lahjoittajaa, joka on vuosien varrella tukenut tällä tavalla Koivikko-kotia, lionsklubit toimivat tässä ikään kuin ’välikätenä’ toimittaen apunne perille.

Ikäväksemme keräyslaatikoita on sabotoitu molemmissa paikoissa, useaan kertaan. Keräyslaatikoihin on tehty murtoyrityksiä ja nyt kohteena ovat olleet arvokasta vapaaehtoistyötä tekevän järjestön jäsenet. Keräyspisteisiin on ilmestynyt viestejä, joissa arvostellaan toimintaa ja joissa on henkilöihin meneviä loukkauksia. Tällainen sabotointi ei sinällään ole vaarallista mutta toki aiheuttaa mieliharmia ja ylimääräistä työtä. Lionsklubien jäsenet tekevät vapaaehtoistyötä, jolla pyrimme parantamaan paikallisten heikompiosaisten ihmisten ja perheiden asemaa. Teemme tätä työtä sydämellä, omaa aikaamme ja panostusta laskematta.

Murto, murtoyritykset ja kunnianloukkaukset eivät edistä hyväntekeväisyyttä ja vakavissa tapauksissa tekijät voidaan tunnistaa valvontakamerakuvista. Toivomme, että kunniaa loukkaavat viestit tai niiden määrä eivät muutu vakavampaan suuntaan, vaan loppuvat kokonaan. Sinä, joka näitä viestejä olet laatikoihin laittanut, voit lähettää viestisi suoraan klubiemme sähköposteihin, jotta voimme yhdessä keskustella mieltäsi painavista asioista.

Terveisin

Tarja Salomäki (klubipresidentti)
LC HÄMEENLINNA/ LIINUT
hameenlinna.liinut@lions.fi

Kari Kääriä (klubipresidentti)
LC LAMMI
lammi@lions.fi

Tapio Lehtonen (klubipresidentti)
LC TUULOS
tuulos@lions.fi

Kommentoi

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski