Pitäjät Lammi

Penkkarielämä kuin elokuvaa

Lammin lukion penkkarit 2020. Kuva: Keski-Häme/Maria Ilonen

Mad Hatter, Grinch, yksisarvinen, prinsessa ja sammakko juhlivat sulassa sovussa lohikäärmeen ja flamingon kanssa Lammin lukion penkkariautojen lavalla. Mörkö kurkisti myös reunan yli, mutta oliko siellä myös Hannibal Lecter? 32 abiturienttia lähti tänään Lammin lukiosta lukulomalle kahdella kuorma-autolla, riemullisissa tunnelmissa. Elämä oli tänään kuin suoraan elokuvasta.

Teeman mukaisesti aamulla oli ensin jaettu Abi Awards -palkinnot opettajille melkein yhtä satumaisilla arvonimillä, kuin penkkarihahmot itsekin olivat. Vuoden pottulenkki, Vuoden nakkikiska, Vuoden vuokranantaja ja Vuoden Flex sijoittuivat sisäpiirivitsien armoitettuun sarjaan, mutta palkinnot Vuoden ”Nää opetettiin jo yläasteella, Ps. teistä ei tuu koskaa ylioppilaita”, Vuoden uhka ja Vuoden kyylääjä avautuvat ulkopuolisellekin. Hyvillä mielin saivat arvonimensä ottaa vastaan  Vuoden isosisko, Vuoden murmeliemo ja Vuoden ainut toivo, eikä rehtori Esa Kähkönenkään pannut pahakseen omaa pystiään. Hänet nimitettiin Vuoden tekniikkajonneksi.

Penkkarijuhlien jälkeen alkaa kuukauden mittainen lukuloma. Ensimmäinen koepäivä on 10.3., jolloin on vuorossa äidinkielen lukutaidon koe. Ylioppilastutkintolautakunnan sivuilta löytyvät kevään 2020 koepäivät.

Onnea matkaan abiturientit!

Lisää abeista, penkkareista ja vanhojen päivästä ensi viikon Keski-Hämeessä. Tässä pari pienen pientä kurkistusta penkkariautoihin:

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski