Pitäjät Hauho

Elämää Eteläisissä -tapahtuma avaa jälleen koulun ovet kaikille

Elämää Eteläisissä -tapahtumassa ei eksytä! Tienviittoja esittelemässä Vilma Hakala, Ella-Maria Tapanainen ja Mirigli Schwartz. Kuva: Joonas Rokkanen

Elämää Eteläisissä -tapahtuma on jo perinteeksi muodostunut tapahtuma Eteläisten koululla. Tänä vuonna tapahtumaa vietetään ennen koulun talvilomaa torstaina 20.2. Tarkoituksena on tuoda nimen mukaisesti elämää ja vilskettä Eteläisiin ja samalla kutsua vanhempia, kyläläisiä ja muita kiinnostuneita vierailemaan Eteläisten koululle. Tapahtuma on samalla avoimien ovien päivä koululla. Tapahtuman järjestävät Eteläisten koulun vanhempainyhdistys ja Eteläisten koulu.

Tänä vuonna paikallisuus on muodostunut keskeiseksi teemaksi, kun Eteläisten tarinankertojat Antti Hakamäen ja Jouko Salorannan johdolla on saatu mukaan kertomaan Eteläisten kylän elämästä menneillä vuosikymmenillä. Tarinoihin ja kuvamateriaaliin on mahdollista tutustua Eteläisten tarinankertojien pisteellä vanhan koulun puolella, josta löytyvät myös Hauho-seuran ja Hauhon seurakunnan pisteet. Kaikkiaan tämän vuoden tapahtumaan on saatu liki parikymmentä yhteistyökumppania esittelemään toimintaansa.

Nälkäiseksi tapahtumassa ei tarvitse jäädä, sillä vanhempainyhdistys jakaa hernekeittoa ilmaiseksi soppatykistä koulun pihalla. Hernekeittoa on rajoitettu määrä, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Kolmasluokkalaiset vanhempineen paistavat makkaroita koulun pihalla ja neljäsluokkalaisten kanttiini löytyy koulun ruokalasta.

 

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski