Pitäjät Hauho

Hauhotalolla järjestetään tuki-iltamat toiminnan turvaamiseksi

Hauhotalon juhlapöydät katetaan hauholaisiin pitoihin tuki-iltamissa perjantaina 11.10.2019. Kuva: Keski-Häme

Perjantaina 11.10. järjestetään tuki-iltamat Hauhotalon toiminnan turvaamiseksi.

Illan tuotto menee lyhentämättömänä Hauhotalon hyväksi. Tapahtuman idea sai alkunsa Linnan Kehitys Oy:n järjestämässä tilaisuudessa Sykettä Hauholle, kun mietittiin pienessä kunnassa toimivan juhla- ja tapahtumatalon selviytymisen haasteita.

– Kiinteistöverot ja talon ylläpitomenot ovat korkeita. Kaikki talon työt ja tehtävät hoidetaan vapaaehtoisvoimin, mutta silti tulot eivät vielä riitä kattamaan kaikkia kuluja. Paikka on kuitenkin erittäin laadukas, loistava sijainniltaan aivan Hauhon keskustassa, kirkon vieressä, ja talo muuntautuu erinomaisesti monenlaisiin tilaisuuksiin. Lisäksi olemme halunneet pitää vuokraushintatason maltillisena, jotta kaikilla olisi mahdollisuus tätä käyttää, kertoo Hauhotalo Oy:n puheenjohtaja Veikko Tuominen.

– Nämä tuki-iltamat on erinomainen idea, jos vain väki löytää itsensä tähän tilaisuuteen. Illan tuotolla saadaan toivottavasti selviytymismahdollisuus pariksi vuodeksi eteenpäin, Tuominen kertoo.

– Nyt peräänkuulutetaan mahdollisimman laajaa osanottoa kaikilta tahoilta, yksityishenkilöiltä osallistumista itse tilaisuuteen ja yrityksiltä tai yhteisöiltä lahjoituksia esimerkiksi lunastamalla nimikkotuolin tai lahjoittamalla arpajaispalkintoja.

Ilta sisältää Tuomisen mukaan hauholaisen illallisbuffetin ruokajuomineen ja ohjelman arpajaisineen. Tilaisuuteen on myös lupautunut laaja joukko esiintyjiä muun muassa Eija-Liisa Sarkkola, pianisti Sofia Karjalainen, haitaristi Tuuli Miettinen, Hauhon Kesäteatteri sekä illan päättävä Vintage Duo.

– Muun muassa vastikään vuoden kotiseutuyhdistykseksi valittu Hauho-Seura ja Hauhon Yrittäjät ovat lupautuneet tukemaan lahjoituksin tätä tilaisuutta, ja esiintyjät tulevat myös tapahtumaan korvauksetta. On hienoa, että vielä löytyy auttamishenkeä ja ymmärretään se, kuinka tärkeä tällainen oma juhla- ja tapahtumatalo on koko pitäjän kannalta, Veikko Tuominen iloitsee.

Tuki-iltamat Hauhotalossa perjantaina 11.10. kello 19–24. Järjestäjä Hauhotalo yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski