Pitäjät Lammi

Isosuo esittää lukioselvityksen jatkamista erityisesti Lammin osalta

Juha Isosuo pitäjävierailulla. Kuva: Jussi Karvonen

Kaupunginhallituksen esityslistassa on maanantaille merkitty selvitys lukiokoulutuksesta. Apulaiskaupunginjohtaja Isosuo esittää, että selvitystyötä on jatkettava erityisesti Lammin lukion osalta ”jonka kiinteistökustannusten vaikutus on osoittautunut merkittäväksi.”

Lammilaiset lukion puolesta -toimikunta luovutti eilen Hämeenlinnan päättäjille lukion säilyttämisen puolesta kerätyn adressin, jossa oli 3240 allekirjoitusta. Toimikunta on myös laatinut kannanoton lukioselvityksestä. He totesivat, että kantakaupungin lukioiden yhdistämisellä saavutetaan moninkertaiset säästöt Lammin lukion lakkauttamiseen verrattuna.

Isosuon esityksessä ei kuitenkaan oteta kantaa kaupungin muihin lukioihin, vaan ehdotetaan Lammiin keskittyvän selvitystyön jatkamista ja sen arvioimista,  onko perusteltua yhdistää Lammin lukio kaupungin muihin lukioihin.  Selvitystyö tulee Isosuon esityksen mukaan tehdä niin, että asia voidaan huomioida vuoden 2021 talousarviossa.

Pieni toivonkipinä lammilaisille vielä jää, sillä lisäselvityksen yhteydessä tulee Isosuon mukaan tarkastella asiaa oppilasmäärän kehityksen, kiinteistökustannusten pienentämisen ja alueellisen elinvoimavaikutuksen kannalta.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski