Pitäjät Hämeenkoski Hauho Lammi Tuulos

Keski-Häme on ennestään tuttu uudelle päätoimittajalle

Keski-Hämeen uusi päätoimittaja Ville Hakala. Kuva: Anna Hakala

Lahdessa syntynyt Ville Hakala, 44, vietti lapsuutensa ja nuoruutensa Hollolassa, jossa hän kävi myös peruskoulun ja lukion. Hakala on valmistunut filosofian maisteriksi Tampereen yliopistosta pääaineenaan yleinen historia.

Hakalalla on parinkymmenen vuoden työkokemus paikallis- ja kaupunkilehdistä. Hänen työuransa alkoi toimitusharjoittelijana Hämeenkyrön Sanomista. Sieltä tie vei Keski-Hämeeseen, jossa Hakala työskenteli vuosina 2003–­2005 eri mittaisia pätkiä kesätoimittajana ja toimituksen tuuraajana.

– Keski-Hämeen alue ja ihmiset tulivat tuolloin tutuiksi. Tietenkin 15 vuoden aikana moni asia on muuttunut ja väki vaihtunut, joten opeteltavaa riittää. Mutta ainakin tiedän, mihin suuntaan Lammilta pitää lähteä, jos haluaa Hauholle tai vastaavasti Hämeenkoskelle, Hakala toteaa.

Keski-Hämeen jälkeen Hakala työskenteli kuuden vuoden ajan taittavana toimittajana paikallislehti Alasatakunnassa Eurassa. Vuonna 2012 hän siirtyi toimittajaksi Seutu4-kaupunkilehtiin, joiden päätoimittajana hän on ollut kolmen vuoden ajan.

Seutu4-lehtiin kuuluvat Hollolan Sanomat, Päijät-Häme, Nastola-lehti ja Orimattilan aluelehti.

Lahden Pirttiharjussa asuvan Hakalan perheeseen kuuluvat vaimo Anna, kahdeksanvuotias tytär Alma ja toukokuussa kaksi vuotta täyttävä poika Oskari. Lisäksi olohuoneen nurkassa pitävät häkissä majaansa marsurouvat Pörrö ja Piip Piip.

– Harrastuksia minulla on käytettävissä olevaan aikaan nähden vähän liikaakin, mutta lautapelit, lukeminen ja vinyylilevyjen keräily ovat sellaisia juttuja, joiden parissa mieli lepää. Fyysistä kuntoani pyrin vaalimaan Wellamo-opiston sählyporukassa sekä juoksu- ja sauvakävelylenkeillä.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski