Pitäjät Lammi

Kukkatalo paloi yöllä

Kuva: Matti Siivonen

Lammin keskustaajaman tunnusmerkkinä jo vuosikymmenten ajan toiminut Kukkatalo paloi viime yönä perustuksiaan myöten.

Hätäkeskus sai vappuaaton aamuna kello 02:43 ilmoituksen keskisuuresta rakennuspalosta Lammilla. Paikalle tuli pelastusyksiköitä kaikista lähiseudun palokunnista: Hämeenlinnan ja Hollolan vakituisista palokunnista sekä Lammin, Hauhon ja Tuuloksen vapaapalokunnista, mutta kun ensimmäiset saapuivat paikalle, palo oli päivystävän palomestarin Sami Hiltusen mukaan jo täyden palon vaiheessa, eivätkä palokunnat pystyneet tekemään muuta kuin varmistamaan, ettei tuli leviä muihin kiinteistöihin.

Tulipaloa sammutettiin aamuneljään, ja raivaustöihin saatiin apuun vielä Tammelan raivausyksikkö. Hiltunen kertoi, että palokunnilla on selvillä se kohta kiinteistöstä, mistä tuli on lähtenyt leviämään, mutta syttymissyytä ei vielä torstaiaamuna ollut tiedossa. Poliisi ja palolaitos tutkivat asiaa.

Tuli saatiin rajattua Kukkatalon omaan kiinteistöön, ihmisuhreja raju palo ei vaatinut.

Katso lisää kuvia tulipalosta Matti Siivosen pixit.galleriasta.

Lue myös:

Kukkatalon täystuho järkytti monia (Vain tilaajille)
Kukkatalo vaihtoi omistajaa (Vain tilaajille)
Kukkatalon karkkikaupan avajaiset ystävänpäivänä

 

Lisätty 30.4. klo 14:03, että poliisi tutkii palon syttymissyytä.

1 Kommentti

  • Todellisen elämäntyön Seppo Kouhia ja äitinsä Hilkka ovat tehneet tuottamalla iloa ja lohtua seudun ihmisille elämän taitekohdissa vuosikymmenten ajan. Hautajaisissa, kuin myös iloisissa juhlissa, merkkipäivinä ja kotipihoja koristamassa on heidän käden jälkensä näkynyt.. siitä kiitos! Ja aina ystävällisinä.. Tottakai nyt tapahtunut surettaa, mutta nyt on meidän asiakkaiden vuoro lohduttaa ja sanoa: se on vain materiaa.. todellinen elämäntyönne säilyy sydämissämme.
    Tsemppiä myös nykyiselle omistajalle.
    tv. Tuuloksen likka Pohjanmaalla

Jätä kommentti

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat