Pitäjät Lammi Tuulos

Lammin ja Tuuloksen jumalanpalveluksista jälleen julkisia

Lammin kirkkoherra Heli Ulvinen viime kesän metsäkirkossa.

Lammin seurakunnassa sekä Lammilla että Tuuloksessa jumalanpalvelukset vietetään seurakunnan tiedotteen mukaan 1.6.2020 alkaen jälleen julkisina tilaisuuksina huomioiden kuitenkin turvallisuus- ja hygienia-asiat sekä kokoontumisrajoitukset.

Jumalanpalvelukset voidaan 1.6.2020 alkaen toteuttaa kirkkotilassa läsnä olevan seurakunnan kanssa. Niihin voi kuitenkin kerralla osallistua Lammin kirkossa maksimissaan 70 henkilöä ja Tuuloksen kirkossa maksimissaan 35 henkilöä.

Osallistujia pyydetään asettumaan kirkkoon turvaetäisyyksin ja desinfioimaan
kätensä kirkkoon tullessaan.

Jumalanpalveluksia pyritään mahdollisuuksien mukaan myös nauhoittamaan / videoimaan ja julkaisemaan internetissä seurakunnan verkkosivuilla.

Kirkolliset toimitukset kuten kaste, vihkiminen ja hautaukset toimitetaan sovitusti. Niihin voi
1.6.2020 alkaen kuitenkin osallistua kappeli- ja kirkkotilasta riippuen vain 30–70 henkeä. Lammin siunauskappeliin mahtuu koronan turvallisuusmitoituksilla 30 henkeä, Lammin kirkkoon 70 henkeä ja Tuuloksen kirkkoon 35 henkeä.

Osallistujia pyydetään myös kirkollisissa toimituksissa huomioimaan turvavälit ja hygienia-asiat.

Myös muissa seurakunnan järjestämissä tilaisuuksissa joudutaan osallistujamäärää rajoittamaan maksimissaan 50 henkeen ja huomioimaan lisäksi turvaetäisyydet ja hygieniaohjeistus. Tilaisuuksista ilmoitetaan Keski-Häme-lehden kirkollisissa ilmoituksissa sekä seurakunnan omilla sivuilla verkossa ja sosiaalisessa mediassa.

Lammin seurakunta vetoaa, että kukaan ei flunssaoireisena osallistuisi seurakunnan tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat