Pitäjät Lammi

Lammin Jätehuollosta vuoden kuljetusyritys

Esa Kauppi. Kuva: Merja Hirvisaari

Sisä-Suomen kuljetusyrittäjät ovat valinneet Lammin Jätehuolto Ay:n vuoden 2019 kuljetusyritykseksi. Yhdistyksen toimitusjohtaja Pia Vuori kertoo, että perusteissa painoivat erityisesti yrittäjä Esa Kaupin ja hänen vaimonsa Ulla Kaupin vahva usko yrittäjyyteen ja periksiantamattomuus.

– Koko Suomessa jätteenkuljetusala on viime vuosina muuttunut erittäin kilpailluksi, kun moni kunta siirtyy kiinteistöjen itse järjestämästä jätteenkuljetuksesta kunnan järjestämään. Esa Kaupin usko tulevaisuuteen ja rohkeus yrittäjänä laajentua toisenkin maakunnan alueelle haastavassa tilanteessa antaa esimerkkiä muillekin kuljetusalan yrittäjille, sanoo Pia Vuori.

– Alallamme verkostoituminen on myös koko ajan tärkeämpää, ja siinäkin Kaupit ovat onnistuneet hyvin, Vuori kertoo ja mainitsee muun muassa Kaupin aktiivisen roolin sosiaalisessa mediassa ja yrityksen usein päivittyvät verkkosivut yrityksen vaihteleveien palveluiden markkinointikanavana.

– Ulospäin suuntautunut, rohkea ja periksiantamaton yrittäjyys oli painavin peruste tämän vuoden valinnassa, Pia Vuori kertoo.

Sisä-Suomen kuljetusyrittäjät ry valitsee vuosittain joko vuoden yrityksen tai vuoden yrittäjän kuljetusalalta. Yhdistyksen toimialueen muodostavat Kanta-Häme, Päijät-Häme ja Pirkanmaa.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski