Pitäjät Lammi Tuulos

Luokkakuvien tunnistamistehtävät

Kansalaiskoululaisia 1960-luvulta. Kuva: Keski-Hämeen kuva-arkisto

Keski-Hämeen luokkakuvien tunnistamistehtävissä on nyt ollut sekä tyttöjen että poikien ryhmäkuva vuosien 1966–1967 kansalaiskoulun kahdeksasluokkalaisista. Luokka on siis  jo tunnistettu, mutta aika monta nimeä vielä puuttuu. Keitä sinä tunnistat? Onkohan koskaan ollut vielä tätäkin isompia luokkia? Tässä uudelleen molemmat ryhmät:

Pojat:

Tunnistustehtävä viikko 9/20.

 

Tytöt:

Tunnistustehtävä viikko 5/20.

Anssi Kuisma muisteli kuvista näin:

– Kuva on Lammin ja Tuuloksen kansalaiskoulun 8. luokan tytöt vuosilta 1966–1967. Itse olin samalla vuosikurssilla. Kuvasta tunnistin nimeltä ainakin kolme henkilöä: Päivi Koskimies, ylärivissä neljäs vasemmalta lukien, Riitta Saarinen seuraava porrasta alempana ja Inkeri Salminen Päivin vieressä, vaaleat hiukset. Opettaja luultavasti kuvassa oikealla.
Itsestäni voin sanoa, että pojillakin oli kotitaloutta. Opimme tekemään leivonnaisia ja erilaisia ruokia sekä ruokailutapoja. Muistuu mieleen ainakin lihapullat ja unelma suklaakääretorttu. Olavi Sipiläinen oli meidän luokanvalvojamme, Ja Antero Salonen koulun johtajaopettaja. Minulla oli yhteiskuva kaikista oppilaista, mutta se on hävinnyt vuosien mukana johonkin.

Millaisia muistoja Sinulla on tästä luokasta?

Edit 27.2.2020: Korjattu jutussa ollut asiavirhe: Lammilla ei ole ollut ammattikoulua, vaan kyseessä oli kansalaiskoulu.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski