Pitäjät Lammi

Muutoksia seniorihallituksessa

Sirpa Kanervalle luovutettiin pronssinen ansiomerkki.

Vuodesta 2015 Lammin seudun kansallisten senioreiden puheenjohtajana toimineen Helena Hirviniemen eronpyyntö sääntöjen mukaisen enintään neljän vuoden mittaisen toimikauden täyttyessä hyväksyttiin yhdistyksen syyskokouksessa, ja valintatoimikunnan esittämä ehdokas Ulla Kartano valittiin uudeksi puheenjohtajaksi vuoden 2020 alusta alkaen. Hallituksessa jatkavat Marjatta Kartano, Riitta Tarvainen, Sirkka Vierto ja Marja Numminen. Uudet jäsenet Merja Vilén, Sirkka Laurila ja Marja-Riitta Heinonen toivotettiin tervetulleiksi.

Ensi vuoden toiminnassa painottuu terveydestä, virkistymisestä ja kunnosta huolehtiminen. Lounastilaisuuksien yhteydessä kuullaan eri asiantuntijoita aiheeseen liittyen. Ulkoilupäivänä tutustutaan Lammin luontoon. Hämeenlinnan yhdistyksen kanssa toteutetaan jo perinteeksi muodostunut syyskauden avajaistilaisuus, kulttuuria unohtamatta. Piirin järjestämiin tapahtumiin osallistutaan ja kesän kynnyksellä lähdetään lähiseuturetkelle. Lounastilaisuudet jatkuvat tammi–toukokuussa sekä syys–joulukuussa. Yhteistyötä tehdään myös seurakunnan ja muiden paikallisten yhdistysten kanssa.

Lammin seudun kansalliset seniorit ry luovutti syyskokouksen yhteydessä pronssisen ansiomerkin Sirpa Kanervalle. Hän on vuodesta 2013 lähtien toiminut yhdistyksen toiminnantarkastajana ja jatkaa tehtävässä myös vuonna 2020.

Ansioituneita Hämeen kansallisessa senioripiirissä

Hämeen kansallinen senioripiiri ry piti syyskokouksensa marraskuussa Lammin Turvantalolla. Piirissä on 16 jäsenyhdistystä, joista 14 oli paikalla edustettuna. Kokouksen yhteydessä luovutettiin Senioriliiton myöntämä kultainen ansiomerkki Tauno Salomäelle.

Piirin puheenjohtaja Samuli Rautiainen luovutti piirihallituksen puolesta piirin pöytästandaarin Helena Hirviniemelle. Helena Hirviniemi on toiminut piirihallituksen jäsenenä ja on jäämässä pois piirin toiminnasta vuoden 2019 lopussa.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat