Pitäjät Lammi

Nuorta yrittäjyyttä

15-vuotiaat Siiri Kainulainen ja Miina Kiiliäinen pitivät Lammin keskustassa pop up -kahvilaa jo toista kesää. Kuva: Siina Nurminen

Reippaat lammilaiset 15-vuotiaat Siiri Kainulainen ja Miina Kiiliäinen olivat päättäneet tänäkin kesänä pistää pystyyn kesätyökseen pop up -kahvilan Lammin keskustaan. Tytöt pitivät kahvilaa Lammin Kopin edessä viikolla 24 maanantaista lauantaihin. Sijainti oli uusi, mutta pop up -kahvilan idea jo viime vuodelta. Tytöt tekivät kaikki kahvilan tuotteet itse, ja muissa järjestelyissä auttoivat vanhemmat. Valikoimassa on niin suolaista kuin makeaakin leivonnaista, kahvia, teetä ja marenkeja.

– Useita vuosia jo oltiin puhuttu tästä ideasta ja viime vuonna sitten alettiin tositoimiin, Kiiliäinen ja Kainulainen kertovat.
Pop up -kahvila menestyi jo viime vuonna hyvin, ja tänäkin vuonna asiakkaita oli tyttöjen mukaan päivittäin jopa viitisenkymmentä. Viime vuonna nuorten lammilaisten yrittäjien pop up -kahvila sijaitsi Lammin kirjaston pihalla, ja tänä vuonna siirryttiin lähemmäs Lammin keskustaa.
– Haluttiin tänä vuonna vielä parempaan paikkaan, että kävisi enemmän ihmisiä, he kertovat.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski