Pitäjät Hämeenkoski Hauho Lammi Tuulos

Poika palasi kotiin

Ville Hakala, Airi Kiimalainen ja Matti Veräväinen. Kuva: Paavo Kuisma

Vuoden 2020 Keski-Hämeen kehittäjä on Keski-Häme-lehti. Päätoimittaja Ville Hakala vastaanotti tunnustuksen rotarien kokouksessa 20. lokakuuta.

Keski-Hämeen kehittäjä on Lammin Rotaryklubin vuosittain myöntämä tunnustus yhteisölle tai yksityishenkilölle, joka toiminnallaan on merkittävällä tavalla tukemassa ja vahvistamassa klubin toiminta-alueen, Lammin, Hauhon, Tuuloksen ja Hämeenkosken pitäjien, elinkeinotoimintaa, palveluja, työmahdollisuuksia tai yhteisöllisyyttä.

Vuodesta 1993 jaetun tunnustuksen merkkinä on Keski-Häme-lehden ja Kukkatalo Seppo Kouhian lahjoittama pokaali.

– Poika palaa nyt tavallaan kotiin kierrokseltaan, totesi rotarien Paavo Kuisma Turvantalolla pidetyssä tilaisuudessa.

Keski-Häme-lehti on ollut alueensa luotettava tiedonvälittäjä jo yli 60 vuoden ajan. Lehden linjana on olla vahvasti pitäjien puolella ja uutisoida myös sellaisista paikallisista asioista, jotka eivät muualla ylitä uutiskynnystä. Uutisten ohella lehti elää mukana lukijoidensa arjessa kirjoittaen alueensa ihmisistä ja ilmiöistä.

Noin kymmenen jäsenen Lammin rotaryklubi pohtii tänä syksynä jatkoaan, sillä jäsenistö alkaa olla iäkästä, eikä uusia jäseniä ole viime vuosina tullut toimintaan mukaan.

– Olen ylpeä ja otettu, että Keski-Häme sai tämän tunnustuksen. Kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea sille hienolle porukalle, joka lehteä tekee käytännössä. Toivon tietenkin, että Lammin Rotaryklubi saisi uutta tuulta purjeisiinsa, eikä Keski-Hämeen kehittäjä -perinne katkeaisi tähän vuoteen, Ville
Hakala totesi.

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski