Pitäjät Keski-Häme

Suuri koululaisnumero ilmestyi

Keski-Hämeen koululaisnumero 2020.

Keski-Hämeen koululaisnumero on veloituksetta kaikkien luettavissa verkossa. Tervetuloa tutustumaan!

Yli 50 Hakkalan koulun 8.-luokkalaista pääsi jälleen tutustumaan lehtityöhön ja tekemään omaa uutistaan paikallislehteen. Lammin lukion tulevaisuus, korona, lukemisen merkitys ja väsymys olivat muun muassa aiheita, joihin nuoret tarttuivat — osoittaen samalla, miten tarkasti he aikaa seuraavat. Itse rakennetun skeittiparkin kohtalo ja frisbeeradan mahdollinen jatkaminen tuovat esiin nuorten aitoja huolia ja toiveita. Lukuisat henkilöjutut kertovat ihmisistä, joita he arvostavat. Kannattaa tutustua!

Tänä vuonna korona varjosti myös lehden tekemistä, ja yhteys toimitukseenkin pystyttiin ottamaan vain etänä. Erityisen suuren työn haasteellisessa tilanteessa tekivät Hakkalan koulun opettajat Jaana Hanhimäki ja Leija Kuuranhalla, joiden ohjauksessa nuoret saivat aikaan erittäin mielenkiintoisen lukupaketin.

Paikallislehden merkitys on tutkitusti suuri, ja tänä vuonna siihen on myös presidentti Niinistö ottanut kantaa, hänet palkittiinkin paikallislehdistön Antti-patsaalla. Myös Hakkalan koulu, Lammin lukio ja Hauhon yhtenäiskoulu on palkittu Antti-patsaalla. Yhteistyö koulujen kanssa vahvistaa sekä paikallislehteä että yhteisöä.

Nuorten juttuja julkaistaan lähipäivien aikana täällä verkkosivuillamme. Digilehden pääset lukemaan veloituksetta jo nyt. Tervetuloa tutustumaan Keski-Hämeen koululaisnumeroon — ja Hakkalan koulun lahjakkaisiin kasiluokkalaisiin!

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski