Pitäjät Tuulos

Tiedättekö, mitä onur tarkoittaa?

Onurin työntekijät (vasemmalta oikealle) Mustafa Avci, Özgur Gursönmez ja Ozman Avci. Kuva: Kadir Özturk

Kauppakeskus Tuulosessa sijaitsevan Onur-pizzerian työntekijä Ozgur Gursönmezo kertoo, että Onur tarkoittaa sufin kielellä kunniaa, ja se on myös yleinen miehen nimi Turkissa.

Onur-pizzeria kebab on perustettu 2007, mutta siirtyi tämänhetkisille omistajille Osman AvciIle ja Ozgur Gursönmezille vuonna 2011. Onuria uudistettiin ja laajennettiin noin vuosi sitten.

– Mielestäni täällä Tuuloksessa ihmiset ovat mukavia, mutta Hämeenlinnassa ja Helsingissä ihmiset ovat usein tylyjä, Gursönmez kertoo.

Gursönmez kehuu Tuulosta parhaaksi paikaksi tehdä töitä.

– Tämä on hyvä paikka, tämä tuntuu aivan kotoisalta, kun ihmiset käyvät ostoksilla, kaikki tervehtivät ja tuntevat minut, ja kun täällä on niin vähän ihmisiä, niin opin tuntemaan kaikki nopeasti. Isossa kaupungissa ei ole saamaa tunnetta. Mielestäni suomalaiset ovat hiljaisia, rehellisiä, ystävällisiä ja rauhallisia.

Gursönmez kertoo pitävänsä suomalaisesta ruoasta.

– Tykkään syödä suomalaista ruokaa, ja lempiruokani on perunasoselaatikko.

Onur-pizzeria työllistää tällä hetkellä kolme ihmistä. Suosituimmat ateriat ovat Gursönmezin mukaan erilaiset kebabit, mutta ykkössuosikki vaihtelee päivittäin. Gursönmez on ollut ravintola-alalla jo 20 vuotta ja ollut yrittäjänä niistä 14.

– Pidän työstäni ja haluan jatkaa sitä, sanoo Gursömez.

Tämä artikkeli on alunperin julkaistu Keski-Hämeen koululaisnumerossa 14.11.2019. Voit lukea sitä veloituksetta Keski-Hämeen digilehdestä.

 

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski