Pitäjät Hämeenkoski Hauho Lammi Tuulos

Yleisön pyynnöstä: lumiveistoskilpailu!

Kisaan voi osallistua millä tahansa itse tehdyllä lumiveistoksella,. Kuva: Colourbox

Saimme juttuvinkin lumiveistoskisan järjestämisestä ja tartuimme heti toimeen. Lunta on nyt joka puolella niin paljon, että jokaisella pihalla voidaan tarttua lapioihin, talttoihin, sahoihin raspeihin ja muihin petkeleisiin, mitä lumen veistossa voikaan käyttää. Lähtekää mukaan koko perhe!

Korona estää isojen tapahtumien järjestämisen, mutta omalla pihalla jokainen voi päästää luovuutensa valloilleen ja toteuttaa lumesta juuri sen taideteoksen, mikä ensimmäisenä päähän pälkähtää. Yleisö pääsee ihailemaan kilpateoksia verkon ja lehden välityksellä.

Kuvituskuva: Colourbox

Tässä kisassa jokainen on voittaja, koska yhdessä tekeminen on vain niin kivaa, mutta yleisön parhaaksi äänestämän patsaan tekijätiimi saa myös palkinnon, jonka parissa yhdessä olemisen taikaa voi tuoda elämään vielä lisääkin: Vink-sananselityspelin.

Vink-seurapeli. Kuva: Merja Hirvisaari

VINK on seurapeli, jossa joukkuekaverisi yrittävät arvata, mitä ihmettä heille vinkkaat. Pelaajat haastetaan vinkkaamaan piirtämällä, selittämällä, näyttelemällä ja hyräilemällä eri asioita aina pääkaupungeista ja palveluammateista lätkänpelaajiin ja suomalaisiin ysärihitteihin. VINK on peli, jossa pääsee sekä arvaamaan vinkkien perusteella sekä vinkkaamaan itse.

Tässä kisassa tyyli on vapaa. Taistoon voi osallistua niin pienellä perinteisellä lumilyhdyllä kuin vaikka koko talon kokoisella abstraktilla taideteoksellakin, ja kaikella siltä väliltä. Vaatimuksena on vain se, että taideteos on rakennettu lumesta helmikuun 2021 aikana Keski-Hämeen ilmestymisalueella, ja siitä on toimitettu Keski-Hämeelle julkaisukelpoinen valokuva äänestystä varten sekä tekijätiimin yhteystiedot viimeistään 1.3.2021.

Kuvituskuva: Colourbox

Nyt mietintämyssyt päähän ja suunnittelemaan superhienoa lumiveistosta! Kirjoitamme aiheesta lisää ensi viikon Keski-Hämeessä!

Esimerkiksi Suomen Ladun sivuilta saa hyviä vinkkejä lumiveistosten tekemiseen, ja maailman parhaita patsaita voi ihailla vaikkapa viime vuoden maailmanmestaruus kisoista. 

 

Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski