Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

Lähetä tiedote seurapalstalle

Lähetä tiedote seurapalstalle tästä. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

 

Ohjeet:

Keski-Hämeen Seurapalstalla julkaistaan veloituksetta yhdistysten omille jäsenilleen tarkoittamia lyhyitä tiedotteita. Virallisia kokouskutsuja, yleisötapahtumien ilmoituksia tai muuta mainontaa ei julkaista.

Tiedotteet voi lähettää kirjoittamalla tiedotteen sisältö alla olevaan tilaan tai lähettämällä sähköpostiin seurapalsta@keski-hame.fi. Käytä kirjoittaessasi normaalisti isoja ja pieniä kirjaimia, älä kirjoita pelkillä isoilla kirjaimilla! Saman viikon lehteen ehtivät tiedotteet, jotka ovat perillä viimeistään tiistaina klo 12 (huom. poikkeavat ilmestymispäivät, jolloin dead line on maanantai klo 12).

Liitä mukaan yhteystietosi, josta sinut tavoittaa toimistoaikana, muuten emme voi julkaista tiedotetta. Keski-Hämeellä on oikeus lyhentää ja muokata tiedotetta. Julkaisemme tiedotteen vain kerran, ellei tiedotetta ole pyydetty jatkuvana. Jatkuvan, toistaiseksi joka viikko julkaistavan tiedotteen katkaiseminen on lähettäjän vastuulla. Keski-Häme ei vastaa mahdollisista seurapalstan virheistä.