Mainoksia

Sosiaalisessa mediassa

TV-ohjelmat

Irtonumerot

Keski-Hämeen irtonumeroita myyvät:
Hauholla: S-market Hauho
Lammilla: Keski-Hämeen toimisto, K-Market Mallas, R-kioski, S-market Lammi
Tuuloksessa: S-market Tuulos
Hämeenkoskella: Sale Hämeenkoski

Tuotteet ja palvelut

Keski-Hämeen tilaajalle

Keski-Hämeen tilaajana sinulla on käytössäsi kolme eri tuotetta:
• Paperilehti
Digilehti
• Verkkosivusto www.keski-hame.fi

Paikallislehti Keski-Hämeen paperi- ja näköislehdet ilmestyvät kerran viikossa torstaisin.

Isot juhlapyhät voivat aiheuttaa ilmestymispäivän muutoksen, mutta poikkeuksista ilmestymisaikataulussa ilmoitetaan sekä lukijoille että mainostajille etukäteen.

Digilehti on paperilehden sähköinen näköisversio rikastettuna, eli siinä voi olla enemmän sisältöä kuin paperilehdessä: siellä voi olla esimerkiksi enemmän valokuvia ja taustatietoja kuin paperilehden uutisessa. Paperilehden tilaajana sinulla on aina myös digilehti veloituksetta käytettävissäsi, samoin kaikki muutkin Keski-Hämeen tuotteet ja palvelut.

Verkkosivustolla pääset lukemaan Keski-Hämeen uutisvirtaa, joka muodostuu sekä maksuttomasta sisällöstä että vain tilaajille tarkoitetusta aineistosta. Kaikkia uutisia voi myös kommentoida. Sivustolla on myös linkit asiointisivuille, joilla voit hallinnoida omaa tilaustasi, ostaa lukuoikeuksia ja varata mainostilaa lehdestä. Käytössäsi on lisäksi Hämeen Poliisin uusimmat tiedotteet, ilmoitukset lähialueen avoimista työpaikoista ja ajantasainen paikallissää.

Omat kaupallisessa yhteistyössä toteutetut mainossisältömme ovat tietenkin tärkeässä roolissa sivustolla kertomassa lähiseutujen parhaista palveluista, mutta ne on selkeästi eroteltu muusta sisällöstä. Sitoudumme journalistisesti vastuulliseen uutisointiin myös verkkosivuillamme. Kommentit ovat moderoituja, kaikki epäasiallinen käytös poistetaan. Mainostaminen on kommenteissa kiellettyä.

Rikastettu näköislehti ja kännykkäkäyttöön hyvin skaalautuva verkkosivusto muodostavat Keski-Hämeen digipalvelun, jonne uutisia päivitetään yleensä joka päivä. Verkkosivuilla ilmestyy myös sellaisia uutisia, joita ei julkaista paperilehdessä – ja päinvastoin. Keski-Hämeen paperilehden tilaajana sinulla on kaikkien tuotteitten sisältö käytettävissäsi yhdellä kirjautumisella. Halutessasi voit tilata vain digipalvelun tuotteet eri pituisiksi tilausjaksoiksi.

Täältä näet kaikki tilausvaihtoehdot.

Tilaus astuu voimaan heti, kun se on vastaanotettu, ellei toisin ole ilmoitettu. Kestotilauksen seuraavat tilausjaksot laskutetaan kulloinkin voimassa olevan kestotilaushinnastomme mukaan. Kestotilauksen voi katkaista milloin tahansa. Määräaikainen tilaus on voimassa ilmoitetun määräajan ja päättyy automaattisesti.

Yhteystietoja voidaan käyttää Keski-Hämeen asiakasviestintään ja suoramarkkinointiin. Täällä voit tutustua tietosuojaselosteeseemme.

Keski-Hämeen asiointisivuilta voit tilata paikallislehti Keski-Hämeen Tilaa Keski-Häme -osion vaihtoehtojen mukaan. Paperilehden tilaus sisältää aina täyden digipalvelun käyttöoikeuden tilausaikana. Digitilaus sisältää pelkän digipalvelun käyttöoikeuden. Tilaushintoihin sisältyy alv 10 % .

Omaa tilaustasi voit hallita tilaussivun yläpalkissa olevan Omat tiedot -linkin kautta. Omiin tietoihin kirjautumista varten on ensimmäisellä kerralla rekisteröidyttävä palvelun käyttäjäksi.

Linkki tilaussivulle

Tilausehdot